STIJLDANSEN

Seizoen 2022

Elke week uit gaan, lekker leren dansen.

Op een vrolijke, muzikale wijze een avondje er tussenuit.
Wij vertrouwen erop dat je, net zoals reeds velen voor jou, aan de danscursus veel plezier mag beleven.
Het nieuwe dansseizoen staat voor de deur.
Wil je zeker zijn van deelname vul dan het inschrijfformulier in en breng het voor het komende dansseizoen bij ons langs.
Het dansseizoen begint elk jaar in september en in februari is er ook de mogelijkheid om met een beginnerscursus te starten.
Neem gerust tijdens het dansseizoen contact met ons op voor deelname aan één van de danscursussen.
In ieder geval, bel even of kom even langs!
Soms is er nog wel een mogelijkheid. En... privé-les kan ook.
En ... een mailtje kan natuurlijk

 

De afgelopen jaar zijn we heel druk geweest met nog verdere uitbreiding van ons toch al goede ventilatiesysteem zodat we de lucht in de hele dansschool elke 6 minuten kunnen verversen.

De lessen zullen op de normale dagen plaatsvinden en de tijden kunnen wat aangepast zijn doordat er nu tussen de lessen 15 minuten pauze is voor de wisseling van de groepen (om contacten tussen de verschillende groepen te vermijden.

De inrichting van de lessen wordt ter plaatse met jullie verder besproken zodat we met ieders wensen rekening kunnen houden binnen de geboden mogelijkheden.

Voor de lessen dient u zich aan te melden en er zal een maximale groepsgrootte zijn.

U kunt maximaal 10 minuten voor een les naar binnen en na de les graag zo snel de zaal verlaten om ruimte te maken voor de volgende groep. (de dansschool is alleen toegankelijk voor de mensen die dan les hebben).

Voor de overige inhaalmomenten en afwezigheid graag telefonisch- of mailcontact.

 

Hieronder de regels waar iedereen zich aan dient te houden om deel te kunnen nemen aan de dansles. Volg altijd de aanwijzingen op! Gebruik altijd het gezond verstand!

1. Dans alleen met je ‘vaste’ danspartner. Een ‘vast’ danspaar ben je als je beiden uit hetzelfde huishouden, familie of altijd met dezelfde partner danst en ervoor kiest om in danshouding te dansen. In alle andere gevallen houd je anderhalve meter afstand.

2. Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

3. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.

4. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe corona-virus (COVID-19). Dit tot 14 dagen na de test. (volg hierin het advies van de GGD).

5. Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) dit minimaal zeven dagen na de uitslag van de test.

6. Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.

7. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de dansles klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

8. Ga thuis naar het toilet. Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten op de leslocatie.