ZUMBA

Zumba 

Coronamaatregelen: zie onderaan deze pagina 

Zumba ® is leuk!


Het is een typische workout dat je dagelijks kunt doen en je een goed gevoel geeft!

Het is anders!
Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat je een workout zou doen op dit soort muziek.

Het is effectief!
Het is een aerobic & dans training, waarvan we allemaal weten dat het werkt.

Maar het is vééééél leuker, zodat je met dit programma wél resultaten boekt.

Zumba fitness is een vetverbrandende, spierverstevigende dans-fitnessworkout geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse dans.

De docenten begeleiden hun dansers bij een combinatie van verschillende dansstappen zoals Salsa, Samba, Merengue, Zumba Shuffle, Hiphop, Streetdance, Cumbia, Bachatta en Reggaeton.

Je kunt wel 500 tot 800 calorieën in één les verbranden terwijl je tegelijkertijd spieren traint en heerlijk ontstresst.

Zumba is voor zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijden.

Zumba is een mix van plezier, dans en fitness dat zo goed voelt dat je het elke dag wil doen.

Nog veel meer informatie op de website van zumba  www.zumba.com

Voor het lesrooster kun je hier terecht.

Coronamaatregelen:

De lessen zijn met aangepaste voorwaarden. (voor de mensen die dat voor nu nog  prettiger vinden blijven voorlopig de online live lessen gewoon door gaan)

De afgelopen tijd zijn we heel druk geweest met nog verdere uitbreiding van ons toch al goede ventilatiesysteem zodat we de lucht in de hele dansschool elke 6 minuten kunnen verversen.

De lessen zullen op de normale dagen plaatsvinden en de tijden kunnen wat aangepast zijn doordat er nu tussen de lessen 15 minuten pauze is voor de wisseling van de groepen (om contacten tussen de verschillende groepen te vermijden.

Voor de lessen dient u zich aan te melden en er zal een maximale groepsgrootte zijn van 15 deelnemers. (om alle leerlingen de mogelijkheid te geven een les te volgen zal er in ieder geval 1 mogelijkheid voor het volgen van een les zijn. Voor de mensen die 'normaal' 1 keer per week komen zal de dag en tijd waarop u de les tot nu toe volgt uw voorkeursdag zijn de overige plaatsen worden opgevuld met mensen die vaker willen komen). Verandering van voorkeursdag dient u door te geven.

U kunt maximaal 10 minuten voor een les naar binnen en na de les graag zo snel de zaal verlaten om ruimte te maken voor de volgende groep. (de dansschool is alleen toegankelijk voor de mensen die dan les hebben).

Voor overige mogelijkheden en bij vragen graag telefonisch- of mailcontact.

KOMT U TERUG UIT EEN RISICOGEBIED NEEM DAN DE QUARANTAINETIJD IN ACHT EN VOLG TOT DAN DE ONLINE LESSEN 

Hieronder de regels waar iedereen zich aan dient te houden om deel te kunnen nemen aan de les. Volg altijd de aanwijzingen op! Gebruik altijd het gezond verstand!

1. Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
2. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.
3. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe corona-virus (COVID-19). Dit tot 14 dagen na de test. (volg hierin het advies van de GGD).
4. Blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) dit minimaal zeven dagen na de uitslag van de test.
5. Blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld.
6. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de dansles klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
7. Ga thuis naar het toilet. Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten op de leslocatie.